[relacja] Polikarpov I-16 w skali 1:33
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Witam
Na początek prosiłbym o usuniecie dwóch powyższych postów bo wprowadzają trochę bałaganu .
Po dość długiej przerwie zacząłem sklejać jeszcze raz od nowa by nabrać wprawy i teraz z efektu jestem naprawdę zadowolony nie jest to może dzieło doskonałe ale ma szanse się podobać proszę o uwagi jak zawsze gdyby nie praktyka na pewno bym już go skleił ale mówi się trudno . Zrobiłem sobie wytyczne nad czym muszę jeszcze po pracować i efekt wydaje mi się o niebo lepszy .
Oto zdjęcia sklejania z dwóch ostatnich dni :

wkrótce przedstawię kolejną sesje zdjęciową i moje pytanie jak poradzić sobie z skrzydłami jak zrobić by one były tak ładnie wyoblone <-- nie wiem czy dobrego terminu użyłem
Na początek prosiłbym o usuniecie dwóch powyższych postów bo wprowadzają trochę bałaganu .
Po dość długiej przerwie zacząłem sklejać jeszcze raz od nowa by nabrać wprawy i teraz z efektu jestem naprawdę zadowolony nie jest to może dzieło doskonałe ale ma szanse się podobać proszę o uwagi jak zawsze gdyby nie praktyka na pewno bym już go skleił ale mówi się trudno . Zrobiłem sobie wytyczne nad czym muszę jeszcze po pracować i efekt wydaje mi się o niebo lepszy .
Oto zdjęcia sklejania z dwóch ostatnich dni :

wkrótce przedstawię kolejną sesje zdjęciową i moje pytanie jak poradzić sobie z skrzydłami jak zrobić by one były tak ładnie wyoblone <-- nie wiem czy dobrego terminu użyłem
Ostatnio zmieniony 2008-10-24, 21:52 przez gniewko83, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawy nabrały troche innego blasku (obrona pracy inż) i poszukiwania pracy no i tak zeszło do tej pory. Przez ten okres nie mogłem sie zajmować sklejaniem no trudno tak wyszło.Ale wszystko czeka w pudełku do kontynuacji . Tylko tak narazie wpadłem zobaczyć czy żyjecie.No i sam sie niemoge doczekać znów poklejonych łapek :P Narazie do zobaczenia w krótce
Witam i pozdrawiam
Zrobiłem co trzeba i wracam .Trochę człowiekowi ulżyło bo trochę ta nasza Irlandia Pana T nawaliła ale w końcu gdzieś się zahaczyłem. No i mogę kontynuować więc wracam do relacji.
O to dzieło może nie wygląda dobrze ale trochę mi palce z grabiały.
Oto zdjęcia ile zrobiłem a ile jeszcze zostało:

Zrobiłem co trzeba i wracam .Trochę człowiekowi ulżyło bo trochę ta nasza Irlandia Pana T nawaliła ale w końcu gdzieś się zahaczyłem. No i mogę kontynuować więc wracam do relacji.
O to dzieło może nie wygląda dobrze ale trochę mi palce z grabiały.
Oto zdjęcia ile zrobiłem a ile jeszcze zostało: