pytania o konkurs
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
-
pytania o konkurs
Witam wszystkich modelarzy chciałbym się dowiedziec kiedy bedzie jakis konkurs na tej stronie bo chciałbym wzionsc udział mam 18 lat kleje juz 4 lata.prosze o odpowiedz na moje pytanie
Pinokio007 najlepiej jakbyś trochę sprecyzował swoje pytanie, konkursy są i odbywają się regularnie co jakiś czas. Powiedz nam jaka kategoria np: lotnictwo. pojazdy itp. Skoro umieściłeś wątek w tym dziale rozumiem, że chodzi Ci o modele kartonowe. Wiek nie ma znaczenia.
Najlepiej jakbyś przez jakiś czas zaklimatyzował się na forum i regularnie je odwiedzał wtedy będziesz poinformowany na bieżąco.
Pozdrawiam!
Najlepiej jakbyś przez jakiś czas zaklimatyzował się na forum i regularnie je odwiedzał wtedy będziesz poinformowany na bieżąco.
Pozdrawiam!
-
Do końca wakacji trwa konkurs pt. Samoloty tłokowe II wojny światowej. Tu masz info
http://www.sklejmy.com/viewtopic.php?t=1763
Jeśli tematyka Ci odpowiada to zapraszam
Pozdrawiam
http://www.sklejmy.com/viewtopic.php?t=1763
Jeśli tematyka Ci odpowiada to zapraszam

Pozdrawiam
-
-
niesap do mnie koles lepiej dobra bo jak ci [CENZURA] to wiesz jestem nowy mam prawo pytac
Pozdrawiam, Czesio.
Pozdrawiam, Czesio.
Ostatnio zmieniony 2008-06-30, 18:30 przez Pinokio007, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmmm...zastanówmy się...statek....i woda...
(po pewnym czasie)...
Przeprowadziliśmy szereg badań statystycznych, zakrojone na szeroka skalę próby z modelami w sztucznym basenie, zatrudniliśmy 150-cioosobowy zespół naukowców, chemików, informatyków i etyków. Wreszcie, po licznych symulacjach możemy z całą odpowiedzialnością powiedzieć:
Okręt "typu orp" po puszczeniu na wodę bedzie.... LATAŁ
Spodziewałeś się że będzie jeździć?
(po pewnym czasie)...
Przeprowadziliśmy szereg badań statystycznych, zakrojone na szeroka skalę próby z modelami w sztucznym basenie, zatrudniliśmy 150-cioosobowy zespół naukowców, chemików, informatyków i etyków. Wreszcie, po licznych symulacjach możemy z całą odpowiedzialnością powiedzieć:
Okręt "typu orp" po puszczeniu na wodę bedzie.... LATAŁ

Spodziewałeś się że będzie jeździć?

jak kadłub odpowiednio zabezpieczysz np. lakierem lub farbą i dobrze go wyważysz np. piaskiem lub kulkami ołowianymipowinien popłynąć a jeżeli chcesz zrobić z kartonu model sterowany to musisz poszukać na forum relcji z budowy , a jak nie znajdziesz to postaram się w wolnej chwili poszukać i wstawić link.
A tak potraktuj ostrzeżenia n poważnie [ uprzejmości nigdy zawiele]
A tak potraktuj ostrzeżenia n poważnie [ uprzejmości nigdy zawiele]