jestem poczatkujący pomocy
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
jestem poczatkujący pomocy
dostałem model krtonowy USS OAKLAND i ponklejalem częsci na tektóry o okreslonych grubościach tylko elementy które musze nakleić na brystol i niewiem co oznaczają oznaczenia na niektórych czesciach jest napisane 1* a na innych 0,5* o co chodzi ?????
Witaj!
Pokaż nam co tam masz, załóż może relacje.
1*-to z pewnością oznacza, że musisz nakleić część na tekturę o grubości 1mm, natomiast 0,5* to tektura 0,5mm (półmilimetrowa).
Zastanawia mnie tylko czy nie za trudny model na klejenie sobie Wybrałeś.
Ps: pisz trochę wolniej i staranniej, czytaj to co napisałeś a będzie git.
Powodzenia!

Pokaż nam co tam masz, załóż może relacje.
1*-to z pewnością oznacza, że musisz nakleić część na tekturę o grubości 1mm, natomiast 0,5* to tektura 0,5mm (półmilimetrowa).
Zastanawia mnie tylko czy nie za trudny model na klejenie sobie Wybrałeś.
Ps: pisz trochę wolniej i staranniej, czytaj to co napisałeś a będzie git.

Powodzenia!

Dobra, ja mam tą instrukcję ale na elemENtach do przyklejenia na tektUrę są oznaczenia *1 i *0,5 a jedna gwiazdka oznacza tektUrę o grubości 0,5 mm. Czyli mam jedną gwiazdkę która oznacza tektUrę o grubości 0,5 mm, a co oznacza 1 i 0,5 przy tej gwiazdce?
Ostatnio zmieniony 2008-03-02, 15:31 przez losiu93, łącznie zmieniany 1 raz.
Możesz napisać o jakie części chodzi? Popatrz na szczeliny w które mają być te elementy wsunięte - zmierz ich szerokość i wszystko powinno się wyjaśnić. Jak nie to będziemy dalej myśleć.
PS: widzę że używasz przeglądarki FireFox. Posiada ona wbudowany słownik który podkreśla błędy ortograficzne - czy zauważyłeś te czerwone podkreślenia pod wyrazami zanim wysłałeś posta?
PS: widzę że używasz przeglądarki FireFox. Posiada ona wbudowany słownik który podkreśla błędy ortograficzne - czy zauważyłeś te czerwone podkreślenia pod wyrazami zanim wysłałeś posta?