Niestety fotki są do kitu patrze na model i patrze i tam nie ma żadnych dziur i tp.:Jutro lub pojutrze poprawie fotki.
Przy okazji mam pytanie czy ktoś wie kiedy wyjdzie brefster buffalo z KA bo bardzo długo na niego czekam.
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Ha ha ha ha ha... Tekst roku normalnie się popłakałem. Za to powinni Ci przyznać modelarskie złote ustalion pisze:Niestety fotki są do kitu patrze na model i patrze i tam nie ma żadnych dziur
Wg mnie jeśli z opracowaniem jest wszystko OK i nic nie trzeba przerabiać, sztukować, docinać to czemu miałby nie dać sobie rady? Sam miałem stracha przed ah dzięki forumowej społeczności - zupełnie niepotrzebnie.Piterski pisze:Zrozum, że twój poziom umiejętności nie pozwoli Ci skleić modelu, z wydawnictwa Haliński
Panie i panowie, walentynki za pasemlion pisze:Biore udział w tym konkursie przy okazjii ponieważ buduje model dla pewnej osoby na prezent
A choćby dlatego, że to wymaga bardzo dużej precyzji, której mu brak.Kroolo pisze:Wg mnie jeśli z opracowaniem jest wszystko OK i nic nie trzeba przerabiać, sztukować, docinać to czemu miałby nie dać sobie rady?