Galeria - Latarnia Morska Hel

Sklejamy karton i papier... - Modelarstwo kartonowe

Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bartosz

Galeria - Latarnia Morska Hel

#1 Post autor: Bartosz » 2008-01-17, 17:55

Kolejny model który wykonałem, tym razem model Latarni Morskiej w Helu. Model był razem z modelem latarni w Jastarni (jedno wydanie).
Model wykonywałem bardzo długo, a najdłużej barierkę na tarasie. Wiem że farba trochę dziwnie położona, ale jestem zadowolony z efektu. Model prezentuje sie ładnie, nie zajmuje dużo miejsca. Mam w planach inne latarnie morskie z wydawnictwa GPM, z tego co wiem to w Gdyni u mojej cioci leżą dwie wycinanki, a jakie to są latarnie tego nie wiem.

Czas na zdjęcia:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

I tu z kolegą z wycinanki :-)
Obrazek

Więcej zdjęć tu:
http://hakenbush.fotosik.pl/albumy/351808.html

Czekam na miłe komentarze. Kolejna galeria i z czego, trudno mi powiedzieć. Chciałbym zakończyć to co zaczęte.

Awatar użytkownika
mikoaj68

#2 Post autor: mikoaj68 » 2008-01-17, 19:36

Tak właściwie to super :mrgreen: -czysto i ładnie sklejone latarnie ,ale zainwestuj w lepsze farbki ,bo ta chropowatość barierek nieco psuje efekt końcowy.
Pozdrawiam Tomasz.

Awatar użytkownika
Bartosz

#3 Post autor: Bartosz » 2008-01-19, 21:47

mikoaj68 pisze:ale zainwestuj w lepsze farbki ,bo ta chropowatość barierek nieco psuje efekt końcowy.
Wiem właśnie o tym, w Jastarni malowałem plakatówkami, a Hel już z tupki (nie chce mi się iść do pokoju zobaczyć jaka to farba). Ale i tak jestem zadowolony z efektu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karton i Papier”