Jako że to mój pierwszy post na tym forum pragnę się przedstawić. Nazywam się Piotrek Reddig, mam osiemnaście lat, ukończyłem właśnie drugą klasę liceum (matfiz rlz), modelarstwem zajmuję się bardzo intensywnie od przeszło roku. Udzielam się na innych forach, na to trafiłem przypadkiem i niejako "na krzywy ryj" :D :D załapałem się na konkurs. Jako że wczoraj z rańca zacząłem kleić ww. model, łapie się w warunki konkursu.
 Mam nadzieję, że moja relacja was zainteresuje. Póki co skleiłem niewiele, wszystko jest właściwie na sucho poskładane do zdjęcia. Do końca lipca pracuje i tempo może być niezbyt zastraszające, ale od początku sierpnia ruszę z kopyta. Malowany będzie aerografem farbami Vallejo. Zapraszam.
 Mam nadzieję, że moja relacja was zainteresuje. Póki co skleiłem niewiele, wszystko jest właściwie na sucho poskładane do zdjęcia. Do końca lipca pracuje i tempo może być niezbyt zastraszające, ale od początku sierpnia ruszę z kopyta. Malowany będzie aerografem farbami Vallejo. Zapraszam.Pudełeczko:
Modelik:

, są przekozackie. Malowanie pudełkowe. Szkoda tylko, że muszę zrezygnować z pomocniczych zbiorników z paliwem na rzecz tychże siatek. Dragon dał takie ładne blaszkowe zapinki :(.  Ale chociaż stelaże na tylne wytwornice dymu mogę zrobić. Z radością je zamontuję. Właśnie je złożyłem, komar jako odnośnik skali:
, są przekozackie. Malowanie pudełkowe. Szkoda tylko, że muszę zrezygnować z pomocniczych zbiorników z paliwem na rzecz tychże siatek. Dragon dał takie ładne blaszkowe zapinki :(.  Ale chociaż stelaże na tylne wytwornice dymu mogę zrobić. Z radością je zamontuję. Właśnie je złożyłem, komar jako odnośnik skali: